..::: Capoeira Asocijacija Srbije :::..
NOVI SAD - SUBOTICA

Home / Blog

Blog

Plaćanje članarine 10.07.2016.

Ok, odlučili ste se da počnete da trenirate kapueru.Do tada ste mozda išli na treninge u neku teretanu ili sportski klub drugog tipa a neko mozda nije nikada ni trenirao.Svako od nas se susretao sa raznim klubovima i od kluba do kluba, postoje različita pravila i pravilnici.Kako bi smo uklonili sve nedoumice oko toga, ovo je mesto gde možete da se informišete oko pravila koja važe kod nas u klubu.

Članarina se plaća ili po treningu ili na mesečnom nivou za kalendarski mesec...

prilikom upisa u klub, dobijate formular u okviru koga zaokružujete opciju plaćanja koju ste izabrali za naredni period, izabranu opciju možete promeniti u drugu za naredni mesec nedelju dana pre početka tog narednog meseca.

Ako plaćate članarinu po opciji pojedinačnog treninga, plaćanje vršite pre početka samog treninga.

Ukoliko ste se odlučili za opciju plaćanja članarine na mesečnom nivou, plaćanje je potrebno izvršiti od 1 do 5-tog u mesecu za tekući mesec.

Ukoliko ćete biti odsutni sa treninga celog meseca, potrebno je samo da pošaljete poruku da niste tu i naravno za mesec u kom niste bili prisutni, ne plaćate ništa.

ukoliko ste odsutni pola meseca, o tome obavestite klub, moguće je platiti pola članarine ukoliko ne želite da odsustvujete celog meseca.Obaveštenje je potrebno poslati sms/om, emailom ili telefonom nedelju dana ranije.Nemaran odnos člana prema klubu se ne toleriše jer u vremenu u kojem živimo, svi imamo obaveze i odgovornosti jedni prema drugima a jedina obaveza koju član ima prema klubu je da ispoštuje jedino pravilo kluba a to je da najavi svoje odsustvo i za to morate izdvojiti svojih 5 minuta vremena.Ako ste toliko zauzeti i nemate vremena, možda niste spremni da budete deo jednog profesionalnog okruženja koje je posvećeno pružanju maksimalno kvalitetne usluge treninga vama ili vašem članu porodice.

U klubu postoje razni popusti, studenti prilikom upisa, dobijaju popust prvog meseca 50 %, drugi član porodice ima popust 20 %, treći član porodice ima popust 30 % a četvrti član porodice može da trenira besplatno!.

Mi smo profesionalni klub i od članarine se plaćaju zakupi, troškovi, treneri, njihove porodice, razna skolovanja i usavrsavanja i bez sistema članarina, klub ne bi mogao da postoji.

Kroz cenu treninga, ne dobija se samo trening, klub je mesto gde se stiču nove veštine, upoznaje sopstvena kultura ali i kultura jedne strane zemlje, uči se sviranje raznih perkusija, jedan nov jezik koji se koristi u velikoj meri u svetu, stiču se novi prijatelji i otvaraju razne mogućnosti na i van treninga.

Za mesto u klubu, potrebna vam je dobra volja, spremnost da radite na sebi i poštovanje prema onima od kojih želite da vam sve to pruže.Ukoliko želite da nam se pridružite, pozdravljamo vas i želimo vam dobrodošlicu!

Created by: Kristijan Bognar.   Design by: Frank.